Παιδικό Πάρτι με Παράσταση Κουκλοθεάτρου

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφερόμενες στο παιδικό πάρτι.
Το κουκλοθέατρο αποτελεί μια ψυχαγωγική δραστηριότητα για τα παιδιά που ξεφεύγει από τα πλαίσια της απλής απασχόλησής τους. Σε μια γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους από την
ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo.

page_banner_team_01

Ποικιλία παραστάσεων, διαφορετικής θεματικής και τεχνικής.

Αναλόγως με την θεματική του πάρτι ή την προτίμηση του παιδιού, η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων που μπορεί να παρουσιάσει.

‘Ολες οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση και
επικοινωνήστε μαζί μας, για να τη φέρουμε κοντά σας.

κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός-Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι, μεταφέρεται στον δικό σας χώρο, με πλήρη, αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει δυο ειδών σκηνές κουκλοθεάτρου. Την μεγάλων διαστάσεων σκηνή (Υψος: 2,20μ/2,85μ – Πλάτος: 2,20μ (συν 1μ κουίντες εκατέρωθεν) – Βάθος: 1,20μ), η οποία ενδείκνυται για μεγάλους χώρους και εκδηλώσεις, και την μικρότερων και ευέλικτων διαστάσεων σκηνή (Υψος: 2,20μ – Μήκος: 1,40 – Βάθος: 1μ), η οποία στήνεται και μαζεύεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (15 min) και ενδείκνυται για χώρους σπιτιού.

Η διάρκεια της παράστασης κουκλοθεάτρου μαζί με το θεατρικό παιχνίδι που ακολουθεί και είναι βασισμένο στο θέμα της παράστασης, είναι μια ώρα.

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, συνεργάζεται με έμπειρη εμψυχώτρια παιδικών πάρτι, η οποία μετά την παράσταση, μπορεί να διασκεδάσει τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια, μαγικά τρυκ, χορό,
face painting και μπαλονοκατασκευές.

κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι

Τα σενάρια των παραστάσεων κουκλοθεάτρου της ομάδας ArtooPaspartoo, είναι διαδραστικά, πλαισιωμένα με αφηγηματικά αποσπάσματα και πρωτότυπες μουσικές, έτσι ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών και, γιατί όχι, των ενήλικων θεατών.
Την παράσταση κουκλοθεάτρου σε παιδικό πάρτι μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά πολύ μικρών ηλικιών, μιας και εντυπωσιάζονται από τις κούκλες και τα σκηνικά, ενώ είναι πολύ ενδιαφέρον θέαμα και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία κατανοούν το σενάριο και τους διαλόγους και συμμετέχουν ενεργά στη δράση.

Με μια παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη και εκπαιδεύονται στο να παρακολουθούν σωστά μια θεατρική παράσταση. Μέσα από την παράσταση κουκλοθεάτρου στο παιδικό πάρτι, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τους ήρωες, πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους, διασκεδάζουν αλλά και μαθαίνουν από τις περιπέτειες και τα παθήματά τους. Το κουκλοθέατρο σε παιδικό παρτι, είναι διαδραστικό, τα παιδιά δεν είναι απλοί παρατηρητές, συμμετέχουν, συγκινούνται, βιώνουν συναισθήματα και αντιδρούν, συμμετέχουν ενεργά στη δράση.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243