Παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα ArtooPaspartoo

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια, εμπνευσμένα από αγαπημένα παραμύθια, γνωστούς μύθους και πρωτότυπες ιστορίες.

Μέσα από έξυπνους διαλόγους και έντονη σκηνική δράση, τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν διαδραστικά στο έργο, ενεργοποιούν την φαντασία τους, αλλά και προβληματίζονται πάνω σε θέματα όπως το ψέμα, ο εγωισμός, ο σεβασμός απέναντι στους συνανθρώπους μας, η διαφορετικότητα και τόσα άλλα θέματα που καλό είναι να διαπραγματευτεί ένα παιδί μέσα από την διαδικασία μιας παράστασης.

Οι χειροποίητες κούκλες, τα ευφάνταστα σκηνικά, οι πρωτότυπες μουσικές και η ποιοτική αισθητική του συνόλου των παραστάσεων, εισάγει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης του κουκλοθεάτρου.


Όλες οι Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου

Ακολουθεί κάθε μας κουκλοθεατρική παράσταση ξεχωριστά, με πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο-trailer. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση και επικοινωνήστε μαζί μας, για να τη φέρουμε κοντά σας.

Παράσταση Κουκλοθέατρο Ψέματα Μπερδεματα ArtooPaspartoo

Ψέματα… Μπερδέματα

Η παράσταση κουκλοθεάτρου “Ψέματα… Μπερδέματα” αποτελεί μιά σύγχρονη επεξεργασία-παραλλαγή του πασίγνωστου μύθου του ψεύτη βοσκού που στόχο έχει με διασκεδαστικό τρόπο να προβληματίσει τα παιδιά γύρω από το ψέμα και τις συνέπειές του.

Παράσταση Κουκλοθεάτρου Η μυθοπαρέα του Αισώπου

Η Μυθοπαρέα του Αισώπου!

Τρεις πασίγνωστοι μύθοι του διάσημου έλληνα παραμυθά σε μια διαδραστική παράσταση για παιδιά ζωντανεύουν επι σκηνής με εντυπωσιακά σκηνικά, πολύχρωμους φωτισμούς, πολλή μουσική και τραγούδια.

Παράσταση Κουκλοθεάτρου Ο χαλούμ και το μαγικό φίλτρο

Ο Χαλούμ και το μαγικό φίλτρο

Μαρότες, γαντόκουκλες, κούκλες άμεσης κίνησης και εμψυχωμένα αντικείμενα. Οι εννέα ήρωες της παράστασης με τη βοήθεια των παιδιών, τιμωρούν την πλεονεξία και επιβραβεύουν την γενναιοδωρία. Μια παράσταση για παιδιά, βασισμένη στην κουλτούρα και την αισθητική ενός κόσμου τόσο διαφορετικού από τον δικό μας.

Παράσταση Κουκλοθεάτρου Νιφάδα Λου - Η ατακτούλα του Χιονιού

Η Χιονονιφάδα Λου

Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας. Ενα τρυφερό, χειμωνιάτικο παραμύθι για να ζεστάνει τις κρύες μέρες του Χειμώνα!

Παράσταση Κουκλοθεάτρου - Ο Παπουτσής και ο Καλικαντζαρής

O Παπουτσής και ο Καλικαντζαρής

Παραμονές Χριστουγέννων και στο μικρό τσαγκαράδικο η κυρά- λημεντίνη, η πονηρή σύζυγος του τσαγκάρη, καταστρώνει φιλόδοξα σχέδια που, όπως νομίζει, θα της αποφέρουν πολλά κέρδη!

Ένας Σάκος γεμάτος ...ευχες - Παράσταση Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo

Ενας σάκος γεμάτος… ευχές!

Εμείς, τρυπώσαμε στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, λίγο πριν εκείνος ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του στη Γη και απαντάμε στα ερωτήματα αυτά με μιά γιορταστική, μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και …πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά!

Παράσταση Κουκλοθεάτρου - Το Καρναβάλι του Πετρολίνο

Το Καρναβάλι του Πετρολίνο

Aποκριάτικη μουσική παράσταση, με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες της commedia dell’arte, αυτού του τόσο γνωστού Καρναβαλικού θεάτρου.

Οικολογικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κουκλοθεάτρου

Οικολογικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Στο βιβλίο βασίζεται παράσταση κουκλοθεάτρου και οικολογικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαδραστικό με τα παιδιά, που παρουσιάζεται στα σχολεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo.

Κουκλουθέατρο ο Βασιλιάς Πείνασε

Ο Βασιλιάς …Πείνασε!

Το γνωστό παραδοσιακό παραμύθι με βασικούς ήρωες τον γκρινιάρη βασιλιά που θα έδινε τα πάντα για να ξαναβρεί τη χαμένη του όρεξη και το σκανδαλιάρικο ξωτικό που τον οδηγεί σε παιχνιδιάρικες περιπέτειες ζωντανεύει επί σκηνής με μεγάλες γαντόκουκλες τύπου MAROT.

Κουκλοθέατρο - Ενα Σκουληκι με φτερά

Ένα Σκουλήκι με Φτερά

Το βιβλίο της συγραφέως-εικονογράφου Λήδας Βαρβαρούση που προσεγγίζει με ευαισθησία θέματα όπως η διαφορετικότητα και η δύναμη της θέλησης, παρουσιάζεται με τρόπο πρωτότυπο και διασκεδαστικό από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo και τις κούκλες της.

Κουκλοθεατρική Παράσταση για Ενήλικες

Παράσταση Κουκλοθεάτρου για Ενήλικες

Μουσικοχορευτικό δρώμενο διάρκειας 15′ (μαριονέττα ύψους 80cm σε 24 νήματα). Συμμετοχή στο 2ο και στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Δρόμου, Αθήνα Οκτώβρης 2010-2011. Παρουσίαση στο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου Charleville-Mezieres (Γαλλία) 2007

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243