Κουκλοθέατρο – Παραστάσεις από την ομάδα ArtooPaspartoo.

Όλες οι παραστάσεις » είναι μεταφερόμενες, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική).

Μεταφερόμενο Κουκλοθέατρο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής αγωγής. Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά, στον χώρο τους. Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφέρονται σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, παιδικά πάρτυ.


Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου παρουσιάζονται στα σχολεία ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Μέτρα Ασφαλείας


Σε συνεννόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου, μεταφέρονται και στήνονται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της κάθε παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου (πλάτος 2.20μ-ύψος 2.20/2.85μ και βάθος 1.5μ), ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Κάθε μια από την ποικιλία παραστάσεων κουκλοθεάτρου που προτείνονται, διαθέτει το δικό της σκηνικό κουκλοθεάτρου, διαφορετικής αισθητικής και τεχνικής.

Η κάθε παρασταση κουκλοθεάτρου, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών ανάλογα την θεματική παρουσίασης, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν και εντυπωσιάζουν τα παιδιά, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Μετά το τέλος της παραστασης, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της κουκλοθεατρο παράστασης.

Οι παραστάσεις » της ομάδας ArtooPaspartoo μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν σε:

Κουκλοθέατρο στο Θέατρο Παραστάσεις ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Θέατρο

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά θέατρα των Αθηνών, αλλά και της επαρχίας στα πλαίσια εκδηλώσεων και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Μεταφερόμενες Παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Φεστιβαλ - Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Φεστιβάλ

Οι ποικίλες θεματικές των παραστάσεων, οι διαφορετικές τεχνικές κουκλοθεάτρου και τα σύγχρονα και μοντέρνα θέματα που διαπραγματεύονται, αποτελούν ιδανική επιλογή για την συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλς που αφορούν τα παιδιά.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγείο από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Νηπιαγωγείο

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγεία αποτελούν ιδανική ψυχαγωγία για τους μικρούς φίλους. Το παιδί συμμετέχει, ταυτίζεται, ασκεί κριτική, συγκινείται και διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας.

Μεταφερόμενο κουκλοθέατρο παράσταση σε παιδικό σταθμό απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Σταθμό

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου παρουσιάζονται στα παιδιά της προσχολικής αγωγής με τρόπο απλό και κατανοητό. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, το κουκλοθέατρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί, με διασκεδαστικό τρόπο, να αφομοιώσει αξίες, κανόνες και ιδανικά.

Μεταφερόμενη παράσταση κουκλοθεάτρου σε δημοτικό σχολείο απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Σχολεία

Οι σχολικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις βασίζονται σε έξυπνα σενάρια, γρήγορη σκηνική δράση, υψηλή αισθητική χειροποίητων κουκλών και ευφάνταστων σκηνικών, παιδαγωγικά μηνύματα που εκπορεύονται μέσα από την ίδια την διάδραση των παιδιών με τους ήρωες της παράστασης.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Party ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Πάρτυ

Σε μια γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων που μπορεί να παρουσιάσει.

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.