Κουκλοθέατρο – Παραστάσεις από την ομάδα ArtooPaspartoo.

Όλες οι παραστάσεις » είναι μεταφερόμενες, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική).

Μεταφερόμενο Κουκλοθέατρο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής αγωγής. Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά, στον χώρο τους. Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφέρονται σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, παιδικά πάρτυ.

Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου, μεταφέρονται και στήνονται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της κάθε παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου (πλάτος 2.20μ-ύψος 2.20/2.85μ και βάθος 1.5μ), ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Κάθε μια από την ποικιλία παραστάσεων κουκλοθεάτρου που προτείνονται, διαθέτει το δικό της σκηνικό κουκλοθεάτρου, διαφορετικής αισθητικής και τεχνικής.

Η κάθε παρασταση κουκλοθεάτρου, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών ανάλογα την θεματική παρουσίασης, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν και εντυπωσιάζουν τα παιδιά, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Μετά το τέλος της παραστασης, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της κουκλοθεατρο παράστασης.

Οι παραστάσεις » της ομάδας ArtooPaspartoo μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν σε:

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Μεταφέρονται εντός κι εκτός Αθηνών και αποτελούν ιδανική περίπτωση για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243