Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού

Περιγραφή Παράστασης

Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας. Ενα τρυφερό, χειμωνιάτικο παραμύθι για να ζεστάνει τις κρύες μέρες του Χειμώνα!

Στήν χώρα των Πάγων, πέρα απο τους Ορίζοντες οι σκανδαλιές της μικρής χιονονιφάδας Λού, δεν έχουν τελειωμό! Γι’ αυτό οι Κυράδες του Χιονιού είναι θυμωμένες! Γι’ αυτό ο Δασκαλοχιονάνθρωπος τριγυρίζει σκυθρωπός και δεν παίζουν πια μαζί της ούτε ο Παγοσυννεφούλης ούτε το Χρυσαστεράκι.

Όμως η νιφαδούλα Λου δεν το βάζει κάτω! Τα μεσάνυχτα, στο γύρισμα του Χρόνου, κατεβαίνει στη Γη για να συνεχίσει τις σκανδαλιές της. ‘Ομως τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως τα περίμενε… «Αχ! Μικρούλα Λου… Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις επιτέλους μυαλό;»

Slideshow Φωτογραφιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η παράσταση μεταφέρεται στο χώρο σας.

Διαστάσεις σκηνής: Υψος: 2,85μ – Μήκος: 2,20μ – Βάθος: 1,20μ

Χρόνος στησίματος: 40 λεπτά

Χρόνος μαζέματος: 30 λεπτα

Τεχνική Κούκλας: Μαρότα με Sticks

Διάρκεια Έργου: 50 λεπτά

Απευθύνεται σε: Παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής αγωγής

Η Παράσταση κουκλοθεάτρου, Νιφάδα Λου, η ατακτούλα του χιονιού είναι Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά. Οι Παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφέρονται στο σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παιδικο πάρτυ και φεστιβάλ.

Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, το κουκλοθεατρο μεταφέρεται και στήνεται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της παράστασης, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου, ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Η κάθε παράσταση κουκλοθεατρο, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν,εντυπωσιάζουν τα παιδιά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Μετά το τέλος της παραστασης, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της παράστασης κουκλοθεατρου.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243