Παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα ArtooPaspartoo

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια, εμπνευσμένα από αγαπημένα παραμύθια, γνωστούς μύθους και πρωτότυπες ιστορίες.

Μέσα από έξυπνους διαλόγους και έντονη σκηνική δράση, τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν διαδραστικά στο έργο, ενεργοποιούν την φαντασία τους, αλλά και προβληματίζονται πάνω σε θέματα όπως το ψέμα, ο εγωισμός, ο σεβασμός απέναντι στους συνανθρώπους μας, η διαφορετικότητα και τόσα άλλα θέματα που καλό είναι να διαπραγματευτεί ένα παιδί μέσα από την διαδικασία μιας παράστασης.

Οι χειροποίητες κούκλες, τα ευφάνταστα σκηνικά, οι πρωτότυπες μουσικές και η ποιοτική αισθητική του συνόλου των παραστάσεων, εισάγει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης του κουκλοθεάτρου.

Ακολουθεί κάθε μας κουκλοθεατρική παράσταση ξεχωριστά, με πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο-trailer. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση και επικοινωνήστε μαζί μας, για να τη φέρουμε κοντά σας.

 • Ψέματα… Μπερδέματα

  Η παράσταση κουκλοθεάτρου “Ψέματα… Μπερδέματα” αποτελεί μιά σύγχρονη επεξεργασία-παραλλαγή του πασίγνωστου μύθου του ψεύτη βοσκού που στόχο έχει με διασκεδαστικό τρόπο να προβληματίσει τα παιδιά γύρω από το ψέμα και τις συνέπειές του.

  Read More about “Ψέματα… Μπερδέματα”

 • Ο Χαλούμ και το μαγικό φίλτρο

  Μαρότες, γαντόκουκλες, κούκλες άμεσης κίνησης και εμψυχωμένα αντικείμενα. Οι εννέα ήρωες της παράστασης με τη βοήθεια των παιδιών, τιμωρούν την πλεονεξία και επιβραβεύουν την γενναιοδωρία. Μια παράσταση για παιδιά, βασισμένη στην κουλτούρα και την αισθητική ενός κόσμου τόσο διαφορετικού από τον δικό μας.

  Read More about “Ο Χαλούμ και το μαγικό φίλτρο”

 • Η χιονονιφάδα Λου

  Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας. Ενα τρυφερό, χειμωνιάτικο παραμύθι για να ζεστάνει τις κρύες μέρες του Χειμώνα!

  Read More about “Η χιονονιφάδα Λου”

 • O Παπουτσής και ο Καλικαντζαρής

  Παραμονές Χριστουγέννων και στο μικρό τσαγκαράδικο η κυρά- Κλημεντίνη, η πονηρή σύζυγος του τσαγκάρη, καταστρώνει φιλόδοξα σχέδια που, όπως νομίζει, θα της αποφέρουν πολλά κέρδη! Άραγε, ο κυρ-Πετρής, ο αγαθός άνδρας της, συμφωνεί με τα σχέδιά της αυτά; Και τι ρόλο μπορεί να παίξει ένας μικρός σκανδαλιάρης καλικάντζαρος, που κατά λάθος τρυπώνει στο μικρό μαγαζάκι…;

  Read More about “O Παπουτσής και ο Καλικαντζαρής”

 • Ο Βασιλιάς …Πείνασε!

  Το γνωστό παραδοσιακό παραμύθι με βασικούς ήρωες τον γκρινιάρη βασιλιά που θα έδινε τα πάντα για να ξαναβρεί τη χαμένη του όρεξη και το σκανδαλιάρικο ξωτικό που τον οδηγεί σε παιχνιδιάρικες περιπέτειες ζωντανεύει επί σκηνής με μεγάλες γαντόκουκλες τύπου MAROT.

  Read More about “Ο Βασιλιάς …Πείνασε!”

 • Ενα σκουλήκι με φτερά

  Το βιβλίο της συγραφέως-εικονογράφου Λήδας Βαρβαρούση που προσεγγίζει με ευαισθησία θέματα όπως η διαφορετικότητα και η δύναμη της θέλησης, παρουσιάζεται με τρόπο πρωτότυπο και διασκεδαστικό από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo και τις κούκλες της.

  Read More about “Ενα σκουλήκι με φτερά”

 • ArtooPaspartoo

  Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
 • Επικοινωνια

  Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

  τηλ./φαξ: 211 4000533

  Κιν.: 697 7634243