Παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφερόμενες στον χώρο του σχολείου

Μεταφερόμενη παράσταση κουκλοθεάτρου σε δημοτικό σχολείο απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Βασίζουμε τις σχολικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις μας, σε έξυπνα σενάρια, γρήγορη σκηνική δράση, υψηλή αισθητική χειροποίητων κουκλών και ευφάνταστων σκηνικών, παιδαγωγικά μηνύματα που εκπορεύονται μέσα από την ίδια την διάδραση των παιδιών με τους ήρωες της παράστασης. Το παιδί συμμετέχει, συγκινείται και διασκεδάζει, ασκεί κριτική, πολλές φορές ταυτίζεται με τον ήρωα.

Η κούκλα γίνεται φορέας επικοινωνίας. Ο Ροντάρι, στη “Γραμματική της Φαντασίας” επισημαίνει: «τα παιδιά έλεγαν στην κούκλα ό, τι δε θα μπορούσαν ποτέ να πουν στον δάσκαλο».

(Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά Α’ και Β’  δημοτικού).

Παραστάσεις από το κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo, παρουσιάζονται επίσης σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς

Μεταφερόμενο Κουκλοθέατρο σε Σχολεία, με πλήρη, αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνοι διάλογοι, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.

Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου, μεταφέρονται και στήνονται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της κάθε παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου (πλάτος 2.20μ-ύψος 2.20/2.85μ και βάθος 1.5μ), ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Κάθε μια από την ποικιλία παραστάσεων κουκλοθεάτρου που προτείνονται, διαθέτει το δικό της σκηνικό κουκλοθεάτρου, διαφορετικής αισθητικής και τεχνικής.

Η κάθε παρασταση κουκλοθεάτρου, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών ανάλογα την θεματική παρουσίασης, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν και εντυπωσιάζουν τα παιδιά, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. /p>

Οι παραστάσεις » της ομάδας ArtooPaspartoo μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν και σε:

Κουκλοθέατρο στο Θέατρο Παραστάσεις ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Θέατρο

 

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά θέατρα των Αθηνών, αλλά και της επαρχίας στα πλαίσια εκδηλώσεων και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Μεταφερόμενες Παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Φεστιβαλ - Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Φεστιβάλ

 

Οι ποικίλες θεματικές των παραστάσεων, οι διαφορετικές τεχνικές κουκλοθεάτρου και τα σύγχρονα και μοντέρνα θέματα που διαπραγματεύονται, αποτελούν ιδανική επιλογή για την συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλς που αφορούν τα παιδιά.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγείο από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Νηπιαγωγείο

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγεία αποτελούν ιδανική ψυχαγωγία για τους μικρούς φίλους. Το παιδί συμμετέχει, ταυτίζεται, ασκεί κριτική, συγκινείται και διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας.

Μεταφερόμενο κουκλοθέατρο παράσταση σε παιδικό σταθμό απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Σταθμό

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου παρουσιάζονται στα παιδιά της προσχολικής αγωγής με τρόπο απλό και κατανοητό. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, το κουκλοθέατρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί, με διασκεδαστικό τρόπο, να αφομοιώσει αξίες, κανόνες και ιδανικά.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Party ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Πάρτυ

 

Σε μια γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων που μπορεί να παρουσιάσει.

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Μεταφέρονται εντός κι εκτός Αθηνών και αποτελούν ιδανική περίπτωση για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.