Ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo - Μεταφερόμενες Παραστάσεις Κούκλας

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo ιδρύθηκε το 2009 στην Αθήνα από δύο καλλιτέχνες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κουκλοθεάτρου: τον Σπύρο Καρρά (κουκλοπαίκτης, εκπαιδευτικός, μουσικός) και την Σταυριάνα Κουσκουβελάκου (κουκλοπαίκτρια, ηθοποιός, εμψυχώτρια).

Από τότε, η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, δημιουργεί και παρουσιάζει  παραστάσεις για παιδιά σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε συνεργασία και με πολιτιστικούς φορείς, αλλά και σε θέατρα καθώς  έχει συμμετάσχει και σε φεστιβάλ κουκλοθεάτρου. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, δημιουργεί, με ευαισθησία και σεβασμό στο παιδί, παραστάσεις κουκλοθεάτρου, ποιοτικές και προσεγμένες, τις οποίες παρουσιάζει στα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι παραστάσεις είναι μεταφερόμενες και αυτόνομες, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ενώ πλαισιώνονται από ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά και ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
Ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo - Μεταφερόμενες Παραστάσεις Κούκλας

Στην ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, γνωρίζουμε, αφ’ενός ως εκπαιδευτικοί και αφ’ετέρου ως καλλιτέχνες την παιδευτική αξία της κούκλας στα παιδιά, αλλά και τη δύναμή της να γοητεύει και να συγκινεί τους ενήλικες. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, σεβασμό και αγάπη στο παιδί, σε αυτόν τον μαγικό χώρο της τέχνης του κουκλοθεάτρου!

Παραστάσεις

Γνωρίστε την ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Σταυριάνα Κουσκουβελάκου - Ομαδα Κουκλοθεατρου ArtooPaspartoo

Σταυριάνα Κουσκουβελάκου

Η Σταυριάνα Κουσκουβελάκου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε την τέχνη του θεάτρου σε Δραματική σχολή στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής, θεατρικού αυτοσχεδιασμού, τεχνικής Alexander, Commedia dell Arte, θεατρικού παιχνιδιού και σκηνοθεσίας.

Σπύρος Καρράς - Ομαδα Κουκλοθεατρου ArtooPaspartoo

Σπύρος Καρράς

Το κουκλοθέατρο αποτέλεσε για τον Σπύρο Καρρά, όνειρο και στόχος από τα παιδικά του χρόνια ακόμα. Φτιάχνει χειροποίητες κούκλες και σκηνικά κουκλοθεάτρου από πολύ νέος. Διδάχτηκε κατασκευή και εμψύχωση κούκλας από επαγγελματίες δασκάλους του κουκλοθεάτρου.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.