Παράσταση κουκλοθεάτρου Αθήνα

Κατηγορία ArtooPaspartoo Φεστιβάλ

Οι ArtooPasprtoo στην Νιφάδα Λου Χιονονιφάδα Λου! Ενα τρυφερό, χειμωνιάτικο παραμύθι για να ζεστάνει τις κρύες μέρες του Χειμώνα! Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Περισσότερα »

Το Καρναβάλι του Πετρολίνο

Κατηγορία ArtooPaspartoo Σχολείο, Νέα - Ανακοινώσεις

Το καρναβάλι του Πετρολίνο Νέα ολόφρεσκια παραγωγή από τους ArtooPaspartoo.
Το Καρναβάλι του Πετρολίνο, ταξιδεύει στα σχολεία, την περίοδο των Αποκριών, και μεταξύ σερπαντίνας και χαρτοπόλεμου, συστήνει στα παιδιά τους ήρωες της commedia dell arte σε μια μουσική κουκλοθεατρική παράσταση.

Περισσότερα »

Παραστάσεις στα σχολεία

Κατηγορία ArtooPaspartoo Σχολείο, Slider

Τα παιδιά ζωγραφίζουν την παράσταση.Τα παιδιά ζωγραφίζουν την παράσταση “Νιφάδα Λου”. Tι νοιώθει η μικρή και άτακτη Λου, όταν πρέπει να καθίσει στην γωνιά της σκέψης;
Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Περισσότερα »

Κουκλοθέατρο-εκδηλώσεις στην Σπάρτη

Κατηγορία ArtooPaspartoo Φεστιβάλ, Slider, Συμμετοχές ArtooPaspartoo

Παράσταση κουκλοθέατρο στην ΣπάρτηΤο κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo,ταξιδεύει στην Σπάρτη, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης. Μικροί και μεγάλοι, έχουν προσέλθει και ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Στο τέλος μαζί με τις κούκλες, τα παιδιά τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η κεντρική πλατεία της Σπάρτης γεμίζει παιδικά γέλια και φωνούλες χαράς.

Περισσότερα »

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo στην Ναύπακτο

Κατηγορία ArtooPaspartoo Φεστιβάλ, Συμμετοχές ArtooPaspartoo, Συνεργασίες ArtooPaspartoo

Παράσταση κουκλοθεάτρου στην Ναύπακτο Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo ταξιδεύει στην Ναύπακτο να παρουσιάσει την παράσταση “Ο παπουτσής και ο καλικαντζαρής”, ένα Χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο, μουσικό παραμύθι, που μέσα από αστείες αλλά και τρυφερές στιγμές μας θυμίζει την αξία της προσφοράς και την δύναμη της αγάπης!.

Περισσότερα »

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κατηγορία ArtooPaspartoo Σχολείο, Παιδικό Βιβλίο

Παράσταση κουκλοθεάτρου-Εκπαιδευτικό πρόγραμμαΤο εκπαιδευτικο πρόγραμμα, αποτελείται από διαδραστικά μουσικά και θεατρικά δρώμενα, όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά. Στο εκπαιδευτικο προγραμμα, τα παιδιά γίνονται ήρωες της παράστασης, αναπαριστούν την γέννηση και την ανάπτυξη των δέντρων μέσα στο δάσος, γίνονται τα πουλιά, τα λουλούδια, το ίδιο το δάσος.

Περισσότερα »

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.