Παράσταση κουκλοθεάτρου Αθήνα

18 January 2018
Κατηγορία: ArtooPaspartoo Φεστιβάλ

Χιονονιφάδα Λου – Μια μουσική, διασκεδαστική παράσταση για παιδιά που μιλά για τα όρια της ελευθερίας μας, την αγάπη και τον σεβασμό απέναντι στους συνανθρώπους μας. Ενα τρυφερό, χειμωνιάτικο παραμύθι για να ζεστάνει τις κρύες μέρες του Χειμώνα!

Στήν χώρα των Πάγων, πέρα απο τους Ορίζοντες οι σκανδαλιές της μικρής χιονονιφάδας Λού, δεν έχουν τελειωμό! Γι’ αυτό οι Κυράδες του Χιονιού είναι θυμωμένες! Γι’ αυτό ο Δασκαλοχιονάνθρωπος τριγυρίζει σκυθρωπός και δεν παίζουν πια μαζί της ούτε ο Παγοσυννεφούλης ούτε το Χρυσαστεράκι.

Όμως η νιφαδούλα Λου δεν το βάζει κάτω! Τα μεσάνυχτα, στο γύρισμα του Χρόνου, κατεβαίνει στη Γη για να συνεχίσει τις σκανδαλιές της. ‘Ομως τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως τα περίμενε… «Αχ! Μικρούλα Λου… Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις επιτέλους μυαλό;»

Παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά

Παράσταση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.
Λεωφόρος Δημοκρατίας 62, Αγιοι Ανάργυροι
Χώρος εκδηλώσεων Elefuntakia.
Τηλ.210 2691929
‘Εναρξη παράστασης: 12.00 μμ

Μετά το τέλος της παραστασης, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της παράστασης κουκλοθεατρου.

  • Ενημερώσεις από το Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo
     
  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.