Μεταφερόμενο κουκλοθέατρο παράσταση σε παιδικό σταθμό απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφερόμενες στον χώρο του παιδικού σταθμού.
Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα ArtooPaspartoo, παρουσιάζονται στα παιδιά της προσχολικής αγωγής με τρόπο απλό και κατανοητό. Γνωρίζουμε ότι η προσαρμογή του μικρού παιδιού στα πρώτα χρόνια της “κοινωνικής” του ένταξης, μέσα στον παιδικό σταθμό, είναι δύσκολη και απαιτητική. Το κουκλοθέατρο, σαν θέαμα, προσφέρει στο παιδί ερεθίσματα που ενεργοποιούν την φαντασία του, εμπλουτίζουν τις γνώσεις και τα συναισθήματά του.

Έτσι παρουσιάζουμε παραστάσεις κουκλοθεάτρου πλούσιες σε εικόνες, με γρήγορη εναλλαγή δράσης, πρωτότυπες μουσικές επιλογές, παιδαγωγικά σενάρια και κατανοητούς διαλόγους. Το παιδί μεταφέρεται σε ένα φανταστικό κόσμο, συγκινείται, συμμετέχει, ταυτίζεται, διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, το κουκλοθέατρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί, με διασκεδαστικό τρόπο, να αφομοιώσει αξίες, κανόνες και ιδανικά.

Οι παραστάσεις κουκλοθέατρο σε παιδικό σταθμό ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου, μεταφέρονται και στήνονται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της κάθε παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου (πλάτος 2.20μ-ύψος 2.20/2.85μ και βάθος 1.5μ), ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Κάθε μια από την ποικιλία παραστάσεων κουκλοθεάτρου που προτείνονται, διαθέτει το δικό της σκηνικό κουκλοθεάτρου, διαφορετικής αισθητικής και τεχνικής.

Το κουκλοθέατρο σε παιδικό σταθμό, αποτελεί ιδανική ψυχαγωγία για τους μικρούς φίλους. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, της μάθησης αλλά και της διασκέδασης, το κουκλοθέατρο σε παιδικό σταθμο, προσφέρει στα παιδιά πολλαπλά οφέλη. ‘Ερχονται σε επαφή με την τέχνη. Το παιδί εκπαιδεύεται στο να παρακολουθεί σωστά μια παράσταση. Μέσα από την παράσταση κουκλοθεάτρου στον παιδικό σταθμό, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ήρωες μέσα στο κουκλοθέατρο, πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους, διασκεδάζουν αλλά και μαθαίνουν από τις περιπέτειες και τα παθήματά τους. Το κουκλοθέατρο σε παιδικό σταθμό, είναι διαδραστικό, τα παιδιά δεν είναι απλοί παρατηρητές, συμμετέχουν, συγκινούνται, βιώνουν συναισθήματα και αντιδρούν. ‘Ετσι το κουκλοθέατρο σε παιδικό σταθμό ξεφεύγει από την απλή διασκέδαση και γίνεται ένα μέσον ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και μάθησης.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243