Η ομάδα ArtooPaspartoo στο Θέατρο Βρυσάκι

Κουκλοθέατρο σε θέατρο ArtooPaspartoo - Βρυσάκι

Η ομάδα “Θέατρο Κούκλας ArtooPaspatoo”, για πέντε συνεχόμενα έτη, παρουσιάζει παραστάσεις κουκλοθεάτρου, εναλλασσόμενου ρεπερτορίου, στο Θέατρο: “Xώρος Τέχνης & Δράσης, Βρυσάκι” Βρυσακίου 17, Πλάκα.

Τις Κυριακές στις 12.00 π.μ, κατά την θεατρική περίοδο, φιλοξενούνται οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου, στον επάνω χώρο του νεοκλασσικού κτιρίου “Βρυσάκι”, μέσα στην Πλάκα, με θέα την Αρχαία Αγορά και την Ακρόπολη.

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου έχουν φιλοξενηθεί ωστόσο και για μεμονωμένες εμφανίσεις, και σε άλλα θέατρα των Αθηνών, αλλά και της επαρχίας στα πλαίσια εκδηλώσεων και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Οι παραστάσεις » της ομάδας ArtooPaspartoo μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν και σε:

Μεταφερόμενες Παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Φεστιβαλ - Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Φεστιβάλ

 

Οι ποικίλες θεματικές των παραστάσεων, οι διαφορετικές τεχνικές κουκλοθεάτρου και τα σύγχρονα και μοντέρνα θέματα που διαπραγματεύονται, αποτελούν ιδανική επιλογή για την συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλς που αφορούν τα παιδιά.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγείο από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Νηπιαγωγείο

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγεία αποτελούν ιδανική ψυχαγωγία για τους μικρούς φίλους. Το παιδί συμμετέχει, ταυτίζεται, ασκεί κριτική, συγκινείται και διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας.

Μεταφερόμενο κουκλοθέατρο παράσταση σε παιδικό σταθμό απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Σταθμό

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου παρουσιάζονται στα παιδιά της προσχολικής αγωγής με τρόπο απλό και κατανοητό. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, το κουκλοθέατρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί, με διασκεδαστικό τρόπο, να αφομοιώσει αξίες, κανόνες και ιδανικά.

Μεταφερόμενη παράσταση κουκλοθεάτρου σε δημοτικό σχολείο απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Σχολεία

 

Οι σχολικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις βασίζονται σε έξυπνα σενάρια, γρήγορη σκηνική δράση, υψηλή αισθητική χειροποίητων κουκλών και ευφάνταστων σκηνικών, παιδαγωγικά μηνύματα που εκπορεύονται μέσα από την ίδια την διάδραση των παιδιών με τους ήρωες της παράστασης.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Party ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Πάρτυ

 

Σε μια γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία παραστάσεων που μπορεί να παρουσιάσει.

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Μεταφέρονται εντός κι εκτός Αθηνών και αποτελούν ιδανική περίπτωση για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.