Παραστάσεις κουκλοθεάτρου μεταφερόμενες σε Παιδικά πάρτι.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Party ArtooPaspartoo

Το κουκλοθέατρο αποτελεί μια ψυχαγωγική δραστηριότητα για τα παιδιά που ξεφεύγει από τα πλαίσια της απλής απασχόλησής τους. Σε μια γιορτή ή ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη παράσταση κουκλοθεάτρου.

Ομάδα Παραστάσεις

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός-Τεχνικά χαρακτηριστικά

κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι

Το κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι, μεταφέρεται στον δικό σας χώρο, με πλήρη, αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, διαθέτει δυο ειδών σκηνές κουκλοθεάτρου. Την μεγάλων διαστάσεων σκηνή (Υψος: 2,20μ/2,85μ – Πλάτος: 2,20μ (συν 1μ κουίντες εκατέρωθεν) – Βάθος: 1,20μ), η οποία ενδείκνυται για μεγάλους χώρους και εκδηλώσεις, και την μικρότερων και ευέλικτων διαστάσεων σκηνή (Υψος: 2,20μ – Μήκος: 1,40 – Βάθος: 1μ), η οποία ενδείκνυται για μικρότερους χώρους.

Η διάρκεια της παράστασης κουκλοθεάτρου σε παιδικό πάρτι είναι 45′.

κουκλοθέατρο σε παιδικό πάρτι

Τα σενάρια των παραστάσεων κουκλοθεάτρου της ομάδας ArtooPaspartoo, είναι διαδραστικά, πλαισιωμένα με αφηγηματικά αποσπάσματα και πρωτότυπες μουσικές, έτσι ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών και, γιατί όχι, των ενήλικων θεατών.
Την παράσταση κουκλοθεάτρου σε παιδικό πάρτι μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά πολύ μικρών ηλικιών, μιας και εντυπωσιάζονται από τις κούκλες και τα σκηνικά, ενώ είναι πολύ ενδιαφέρον θέαμα και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία κατανοούν το σενάριο και τους διαλόγους και συμμετέχουν ενεργά στη δράση.

Με μια παράσταση κουκλοθεάτρου στον χώρο τους, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη και εκπαιδεύονται στο να παρακολουθούν σωστά μια θεατρική παράσταση. Μέσα από την παράσταση κουκλοθεάτρου στο παιδικό πάρτι, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τους ήρωες, πολλές φορές ταυτίζονται μαζί τους, διασκεδάζουν αλλά και μαθαίνουν από τις περιπέτειες και τα παθήματά τους. Το κουκλοθέατρο σε παιδικό παρτι, είναι διαδραστικό, τα παιδιά δεν είναι απλοί παρατηρητές, συμμετέχουν, συγκινούνται, βιώνουν συναισθήματα και αντιδρούν, συμμετέχουν ενεργά στη δράση.

Οι παραστάσεις » της ομάδας ArtooPaspartoo μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν και σε:

Κουκλοθέατρο στο Θέατρο Παραστάσεις ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Θέατρο

 

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά θέατρα των Αθηνών, αλλά και της επαρχίας στα πλαίσια εκδηλώσεων και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Μεταφερόμενες Παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε Φεστιβαλ - Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Φεστιβάλ

 

Οι ποικίλες θεματικές των παραστάσεων, οι διαφορετικές τεχνικές κουκλοθεάτρου και τα σύγχρονα και μοντέρνα θέματα που διαπραγματεύονται, αποτελούν ιδανική επιλογή για την συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλς που αφορούν τα παιδιά.

Μεταφερόμενες παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγείο από την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Νηπιαγωγείο

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου σε νηπιαγωγεία αποτελούν ιδανική ψυχαγωγία για τους μικρούς φίλους. Το παιδί συμμετέχει, ταυτίζεται, ασκεί κριτική, συγκινείται και διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας.

Μεταφερόμενο κουκλοθέατρο παράσταση σε παιδικό σταθμό απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Παιδικό Σταθμό

 

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου παρουσιάζονται στα παιδιά της προσχολικής αγωγής με τρόπο απλό και κατανοητό. Μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων του, το κουκλοθέατρο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί, με διασκεδαστικό τρόπο, να αφομοιώσει αξίες, κανόνες και ιδανικά.

Μεταφερόμενη παράσταση κουκλοθεάτρου σε δημοτικό σχολείο απο την ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Κουκλοθέατρο σε Σχολεία

 

Οι σχολικές κουκλοθεατρικές παραστάσεις βασίζονται σε έξυπνα σενάρια, γρήγορη σκηνική δράση, υψηλή αισθητική χειροποίητων κουκλών και ευφάνταστων σκηνικών, παιδαγωγικά μηνύματα που εκπορεύονται μέσα από την ίδια την διάδραση των παιδιών με τους ήρωες της παράστασης.

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo είναι αναρτημένες στην επίσημη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Μεταφέρονται εντός κι εκτός Αθηνών και αποτελούν ιδανική περίπτωση για την ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.