«Ο Χαλούμ ο ποντικός, παραμυθάς πολύ γνωστός μας ταξιδεύει στην Ανατολή με ένα μαγικό χαλί!»

‘Ενα παιχνίδι μεταμορφώσεων, περιπέτειας και μυστηρίου!

Περιγραφή Παράστασης

Κουκλοθεατρικη παρασταση με μαρότες, γαντόκουκλες, κούκλες άμεσης κίνησης και εμψυχωμένα αντικείμενα. Ο Χαλούμ ο παραμυθάς, ο γενναιόδωρος Καρίμ, η μυστηριώδης Νάγια, ο πονηρός και πανούργος μάγος, τα πασουμάκια που όλο τρέχουν, τα μεταμορφωμένα πουλιά. Οι εννέα ήρωες της παράστασης με τη βοήθεια των παιδιών, απορρίπτουν την πλεονεξία και επιβραβεύουν την γενναιοδωρία. Μια παράσταση εμπνευσμένη από την κουλτούρα και την αισθητική ενός κόσμου τόσο διαφορετικού από τον δικό μας.

Slideshow Φωτογραφιών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κουκλοθέατρο με λόγο. Η παράσταση μεταφέρεται στο χώρο σας.

Διαστάσεις σκηνής: Υψος: 2,20μ – Μήκος: 2,20μ – Βάθος: 1,20μ

Χρόνος στησίματος: 40 λεπτά

Χρόνος μαζέματος: 30 λεπτα

Τεχνική Κούκλας: Μαρότες με Sticks (80cm). Γαντόκουκλα και εμψυχωμένα αντικείμενα.

Διάρκεια Έργου: 50 λεπτά

Απευθύνεται σε: Παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής αγωγής

Κουκλοθεατρικη παρασταση – Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά, στον χώρο τους. Κουκλοθεατρικη παρασταση για παιδιά μεταφέρεται στο σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παιδικο πάρτυ και φεστιβάλ.

Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, η κουκλοθεατρικη παρασταση για παιδιά μεταφέρεται και στήνεται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της παράστασης, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου, ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Η κουκλοθεατρικη παρασταση, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν,εντυπωσιάζουν τα παιδιά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Μετά το τέλος της παραστασης κούκλας, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της παράστασης.

  • ArtooPaspartoo

    Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
  • Επικοινωνια

    Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

    τηλ./φαξ: 211 4000533

    Κιν.: 697 7634243