Κουκλοθέατρο-εκδηλώσεις στην Σπάρτη

29 December 2015
Κατηγορία: ArtooPaspartoo Φεστιβάλ, Slider, Συμμετοχές ArtooPaspartoo

Το κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo,ταξιδεύει στην Σπάρτη, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης.

Κουκλοθέατρο-εκδηλώσεις στην Σπάρτη - Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

Μικροί και μεγάλοι, έχουν προσέλθει και ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Στο τέλος μαζί με τις κούκλες, τα παιδιά τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η κεντρική πλατεία της Σπάρτης γεμίζει παιδικά γέλια και φωνούλες χαράς.

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo ιδρύθηκε το 2009 στην Αθήνα από δύο καλλιτέχνες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του κουκλοθεάτρου: τον Σπύρο Καρρά (κουκλοπαίκτης, εκπαιδευτικός, μουσικός) και την Σταυριάνα Κουσκουβελάκου (κουκλοπαίκτρια, ηθοποιός, εμψυχώτρια).

Από τότε, η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, δημιουργεί και παρουσιάζει  παραστάσεις για παιδιά σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε συνεργασία και με πολιτιστικούς φορείς, αλλά και σε θέατρα καθώς  έχει συμμετάσχει και σε φεστιβάλ κουκλοθεάτρου. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, δημιουργεί, με ευαισθησία και σεβασμό στο παιδί, παραστάσεις κουκλοθεάτρου, ποιοτικές και προσεγμένες, τις οποίες παρουσιάζει στα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς σταθμούς, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι παραστάσεις είναι μεταφερόμενες και αυτόνομες, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ενώ πλαισιώνονται από ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά και ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.

Στην ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo, γνωρίζουμε, αφ’ενός ως εκπαιδευτικοί και αφ’ετέρου ως καλλιτέχνες την παιδευτική αξία της κούκλας στα παιδιά, αλλά και τη δύναμή της να γοητεύει και να συγκινεί τους ενήλικες. Η ομάδα κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, σεβασμό και αγάπη στο παιδί, σε αυτόν τον μαγικό χώρο της τέχνης του κουκλοθεάτρου!

 • Ενημερώσεις από το Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo
   
 • ArtooPaspartoo

  Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
 • Επικοινωνια

  Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

  τηλ./φαξ: 211 4000533

  Κιν.: 697 7634243

  email.: artoopaspartoo@gmail.com, info@artoopaspartoo.gr