Παραστάσεις κουκλοθεάτρου Αθήνα

15 February 2016
Κατηγορία: ArtooPaspartoo Σχολείο

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα ArtooPaspartoo σε σχολείο στην Αθήνα

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου Αθήνα

Οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου για παιδιά στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια, εμπνευσμένα από αγαπημένα παραμύθια, γνωστούς μύθους και πρωτότυπες ιστορίες.
Μέσα από έξυπνους διαλόγους και έντονη σκηνική δράση, τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν διαδραστικά στο έργο, ενεργοποιούν την φαντασία τους, αλλά και προβληματίζονται πάνω σε θέματα όπως το ψέμα, ο εγωισμός, ο σεβασμός απέναντι στους συνανθρώπους μας, η διαφορετικότητα και τόσα άλλα θέματα που καλό είναι να διαπραγματευτεί ένα παιδί μέσα από την διαδικασία μιας παράστασης.

Παραστάσεις κουκλοθεάτρου Αθήνα-Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά, στον χώρο τους. Παραστάσεις κούκλας για παιδιά μεταφέρονται στο σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Σε συνεννόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, η παράσταση κούκλας για παιδιά μεταφέρεται και στήνεται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου, ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Η παράσταση κούκλας, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν,εντυπωσιάζουν τα παιδιά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Μετά το τέλος της παραστασης κούκλας, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Δείχνουν τις κούκλες στα παιδιά, πολλές φορές αποκαλύπτουν πολλά από τα “μυστικά” της παράστασης κούκλας, τεχνικούς αλλά και καλλιτεχνικούς κώδικες, εισάγοντάς τα έτσι στην μαγεία του κουκλοθεατρου και της τέχνης γενικότερα. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια της παράστασης κούκλας.

 • Ενημερώσεις από το Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo
   
 • ArtooPaspartoo

  Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
 • Επικοινωνια

  Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

  τηλ./φαξ: 211 4000533

  Κιν.: 697 7634243

  email.: artoopaspartoo@gmail.com, info@artoopaspartoo.gr