Χριστουγεννιάτικη παράσταση

21 November 2015
Κατηγορία: ArtooPaspartoo σε Θέατρο, Νέα - Ανακοινώσεις

Εορταστική, χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά!
Κάθε Κυριακή από 6 ως 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 12.00 μμ

Είναι αλήθεια ότι το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη βρίσκεται στο Βόρειο Πόλο κρυμμένο μέσα σε βουνά από πάγο και χιόνι; Και αν είναι, ποιός του μεταφέρει τα γράμματα των παιδιών; Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στους σοφούς Νάνους και τα σκανδαλιάρικα Ξωτικά που δουλεύουν εκει; Ο Ρούντολφ έχει πράγματι μύτη φωτεινή;

Τι κρύβει, άραγε, ο σάκος του Αϊ Βασίλη εκτός από δώρα και γιατί η κυρία Αϊ Βασίλη είναι πάντα ανήσυχη κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Εμείς, τρυπώσαμε στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, λίγο πριν εκείνος ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του στη Γη και απαντάμε στα ερωτήματα αυτά με μια χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική, μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και … πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά!

Ενας σάκος γεμάτος... ευχές - Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΟΥΚΛΑΣ: ArtooPaspartoo
ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: “Ενας σάκος γεμάτος…ευχές!”
ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Κουκλοθέατρο με λόγο
ΤΕΧΝΙΚΗ: Χειροποίητες Μαρότες με sticks και muppets.

ΚΕΙΜΕΝΑ -ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θέατρο Κούκλας ArtooPaspartoo
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΜΨΥΧΩΣΗ: Σπύρος Καρράς-Σταυριάνα Κουσκουβελάκου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΟΥΚΛΩΝ: Μαυρομάτα Χανιώτου

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Τι γίνεται στο εργαστήρι δώρων του Αι Βασίλη
λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι στη γη;
Εορταστική, μουσική παράσταση
γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές
και πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 50 λεπτά
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 +

Κάθε Κυριακή από 6 ως 27 Δεκεμβρίου 2015
στις 12.00 μμ.

Εισιτήριο: 5 ευρώ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι”
Βρυσακίου 17, Πλάκα (μετρό Μοναστηράκι)
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3210179 (12.00-17.00), 6977 634243.

Η παράσταση μεταφέρεται και στα σχολεία.
Χριστουγεννιάτικη παράσταση-Ιδανική ψυχαγωγία για τα παιδιά, στον χώρο τους. Η χριστουγεννιάτικη παράσταση μεταφέρεται στο σχολείο, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παιδικο πάρτυ και φεστιβάλ. Σε συνενόηση με την/τον υπεύθυνο του χώρου, η χριστουγεννιάτικη παράσταση μεταφέρεται και στήνεται στην προσυμφωνημένη ώρα, στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα σκηνικά της παράστασης κουκλοθεάτρου, είναι χειροποίητα, εντυπωσιακά, διαστάσεων επαγγελματικού κουκλοθεάτρου, ευέλικτα για κάθε χώρο, με αυτονομία φωτισμού και ασύρματης μικροφωνικής. Η χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση, πλαισιώνεται από ποικιλία χειροποίητων κουκλών, υψηλής ποιοτικής αισθητικής, σκηνικά εφφέ που μαγεύουν,εντυπωσιάζουν τα παιδιά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Μετά το τέλος της παραστασης κούκλας, οι κουκλοπαίκτες συνομιλούν με τα παιδιά πάνω στο θέμα το οποίο διαπραγματεύτηκε η παράσταση, τι τους άρεσε ή τι δεν τους άρεσε, πως ένοιωσαν, τι αποκόμισαν και τι θέλουν να κρατήσουν μέσα από την παράσταση που είδαν. Δείχνουν τις κούκλες στα παιδιά, πολλές φορές αποκαλύπτουν πολλά από τα “μυστικά” της παράστασης κούκλας, τεχνικούς αλλά και καλλιτεχνικούς κώδικες, εισάγοντάς τα έτσι στην μαγεία του κουκλοθεατρου και της τέχνης γενικότερα. Η εκδήλωση κλείνει, τραγουδώντας όλοι μαζί διαδραστικά ένα από τα τραγούδια από την χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση .

 • Ενημερώσεις από το Κουκλοθέατρο ArtooPaspartoo
   
 • ArtooPaspartoo

  Μεταφερόμενες και αυτόνομες παραστάσεις κουκλοθεάτρου, με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική), ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια, έξυπνους διαλόγους, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.
 • Επικοινωνια

  Ομάδα Κουκλοθεάτρου ArtooPaspartoo

  τηλ./φαξ: 211 4000533

  Κιν.: 697 7634243

  email.: artoopaspartoo@gmail.com, info@artoopaspartoo.gr